2Τι κάνουμε

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μίας ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών στοχεύουμε και πετυχαίνουμε αποδοτικότερη, αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, αυξάνοντας την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας και μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη λειτουργίας της.

headset_phone_support_operator_contact_communication_flat_icon_symbol-512Contact Center

Με κέντρο κάθε μας δράσης την ποιότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, προτείνουμε λύσεις που διασφαλίζουν μετρήσιμα αποτελέσματα, αλλά και μοναδική εμπειρία σε κάθε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Zitatel.

Οι υπηρεσίες μας στο συγκεκριμένο τομέα καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα αναγκών που περιλαμβάνει:

Telesales

Μία ομάδα με εμπειρία στις τηλεφωνικές πωλήσεις και ευχέρεια στην επικοινωνία αναλαμβάνει τη διενέργεια εξερχόμενων κλήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών

Retention

Ειδικά εκπαιδευμένοι συνεργάτες με πελατοκεντρική αντίληψη αναλαμβάνουν τη διαχείριση απαιτητικών αιτημάτων και τη διατήρηση  πελατών

Winback

Οι επαγγελματίες της Zitatel βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ανάκτησης πελατών, χρησιμοποιώντας ειδικές επικοινωνιακές μεθόδους και τεχνικές διαπραγμάτευσης

Promotion

Μέσω των συνεργατών μας φροντίζουμε έτσι ώστε προωθητικές ενέργειες, ειδικά προγράμματα και online διαγωνισμοί να έχουν αυξημένες συμμετοχές

Lead generation

Διαθέτουμε τους ανθρώπους με το απαραίτητο know-how προκειμένου να μαζέψετε leads και να κλείσετε μία συνάντηση προσελκύοντας περισσότερους πελάτες

Inbound calls

Η υπηρεσία εισερχόμενων κλήσεων απαιτεί βαθιά γνώση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρεται. Σε αυτό τον τομέα καλύπτουμε ανάγκες που αφορούν:

 1. Customer care
 2. Customer support
 3. Παραγγελιοληψία

Direct sales

Συγκροτούμε εξειδικευμένες ομάδες από ικανούς πωλητές, ειδικά εκπαιδευμένους στις πιο καινοτόμες τεχνικές πωλήσεων και στις σύγχρονες επικοινωνιακές δεξιότητες.

Οι πωλητές μας εστιάζουν τόσο στην εξυπηρέτηση όσο και στη φροντίδα του πελάτη ανάλογα με την ανάγκη σας και αναλαμβάνουν την προώθηση και πώληση των προϊόντων και υπηρεσιών σας, με πολύ υψηλά αποτελέσματα.

Οι παροχές μας όμως δεν σταματάνε εδώ. Εστιάζοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τις πλαισιώνουμε με εργαλεία όπως:

 • reporting system, τόσο εσωτερικά όσο και προς τους πελάτες σας
 • analysis and data mining department
 • crm
 • training and quality

στοχεύοντας σε ακόμα καλύτερη ανάλυση και ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών, αλλά και με:

 • predictive dialing system
 • inbound call system

για ουσιαστικά αυξημένη παραγωγικότητα.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Στην Zitatel πιστεύουμε πως οι άνθρωποί μας αξίζουν την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη προκειμένου συνεχώς να βελτιώνονται, να αναπτύσσονται και να επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους πελάτες μας.

consulting

Consulting Services

Στην Zitatel επενδύουμε συστηματικά στους ανθρώπους μας εξασφαλίζοντας πως ανά πάσα στιγμή διαθέτουμε  μία ομάδα τεχνικών διαφορετικών ειδικοτήτων υψηλής εξειδίκευσης, η οποία καλύπτει πολλά διαφορετικά πεδία.

Με αυτό το δεδομένο έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε διαφορετικές ανάγκες αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας την απαιτούμενη ποιότητα πάντα μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο.

Αναλαμβάνουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στους παρακάτω τομείς:

 • Σταθερής Τηλεφωνίας
 • Κινητής Τηλεφωνίας
 • Ευρυζωνικής Πρόσβασης
 • Internet / Δεδομένων
 • Υπηρεσίες Μηνυμάτων
 • Ολοκληρωμένων Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • τη μελέτη και αναγνώριση των εταιρικών αναγκών στην περιοχή των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής
 • την προδιαγραφή και αναζήτηση της κατάλληλης λύσης
 • τη σύνταξη και αποστολή προς υποψήφιους προμηθευτές RFPs (Request For Proposals)
 • τον έλεγχο και την εκτίμηση των προσφορών
 • την επίβλεψη και έλεγχο της υλοποίησης των λύσεων
 • την υποστήριξη της λειτουργίας
 • την εκπαίδευση σε τεχνολογικά θέματα

Η κάθε τηλεπικοινωνιακή μελέτη έχει διαφορετικές ανάγκες και παραμέτρους που την καθιστούν μοναδική. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε αναπτύξει μία συγκεκριμένη μεθοδολογία  -προκειμένου η μελέτη να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του πελάτη- η οποία αποτελείται από δύο φάσεις.

ΦΑΣΗ Α

– Λεπτομερή εξέταση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και υπηρεσιών της εταιρείας σε συνάρτηση με την χρήση τους, τις ανάγκες και τις συνολικές δαπάνες.

– Αξιολόγηση της υπάρχουσας κατάστασης και προτάσεις για τον άμεσο περιορισμό των δαπανών και τη βελτίωση της ποιότητας λειτουργίας όπου αναγνωρίζεται και είναι εφικτό.

ΦΑΣΗ Β

– Εξέταση θεμάτων όπως πολιτικές χρήσεις τηλεπικοινωνιακών πόρων, χρήση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στις επιχειρησιακές λειτουργίες, εναλλακτικές τεχνολογίες, οικονομίες κλίμακας κ.ά.

– Πρόταση ολοκληρωμένης τηλεπικοινωνιακής λύσης, σχεδιασμένη βάση των υπαρχόντων και μελλοντικών αναγκών της επιχείρισης και βασισμένη σε επεκτάσιμες και ανοιχτές τεχνολογίες.

Μελέτες και προτάσεις υποδομών/κτιριακές για ιδιώτες και επιχειρήσεις

με λύσεις που αξιοποιούν τους διαθέσιμους πόρους και τις υποδομές μειώνοντας τους λογαριασμούς χωρίς εκπτώσεις στις υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας