Ποιοι είμαστε

 Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ:

  • ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  • ΑΡΙΣΤΕΙΑ
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο ικανοποιημένος πελάτης αποτελεί σήμερα, όχι μόνο την καλύτερη διαφήμιση για την υπηρεσία ή το προϊόν που προσφέρετε, αλλά και την κινητήρια δύναμη για την ίδια την επιχείρησή σας.
Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και συνεχώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό τοπίο, τα Contact Centers είναι ο καθρέφτης του οργανισμού σας προς τα έξω, η καρδιά που χτυπάει η επικοινωνία σας και τα σημεία επαφής με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.
Εμείς στην Zitatel γνωρίζουμε καλά τον ρόλο των Contact Centers για κάθε επιχείρηση και από το 2008 απαντάμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις των καιρών προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και μία σειρά από πλήρως παραμετροποιημένα προϊόντα, σχεδιασμένα πάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας.

Όραμά μας

Nα προσφέρουμε συνεχώς πλήρεις και αξιόπιστες λύσεις υψηλών προδιαγραφών, που αυξάνουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και να ενισχύουμε την αφοσίωση των καταναλωτών μέσω της πελατοκεντρικής μας προσέγγισης, βελτιώνοντας έμπρακτα την επιχειρηματικότητα των πελατών μας.

Η Αποστολή μας4

Nα στηρίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες των πελατών μας, αναπτύσσοντας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία διασφαλίζοντας τη συνέχιση και την ανάπτυξη της θέσης τους στην αγορά.

Οι Αξίες μας

πάθος για τους πελάτες μας

βρίσκονται πάντα στο κέντρο των αποφάσεών μας και το δείχνουμε έμπρακτα

υπευθυνότητα σε κάθε μας βήμα

σεβόμαστε τη δουλειά μας, βρίσκουμε λύσεις και τηρούμε όλα όσα λέμε

ακεραιότητα ως οδηγός μας

είμαστε αξιόπιστοι και δεν κάνουμε συμβιβασμούς

ομαδικότητα σε κάθε πτυχή της επαγγελματικής μας ζωής

πετυχαίνουμε μέσα από τη συνεργασία και τον αλληλοσεβασμό

καινοτομία ως καθημερινή μας πρακτική

αναζητούμε συνεχώς και ενθαρρύνουμε κάθε τί καινούριο που προσθέτει αξία

 

Οι άνθρωποί μας

ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Οι άνθρωποί μας, είναι η κινητήρια δύναμη της εταιρίας μας που καθημερινά προσφέρει τα μέγιστα παρέχοντας με μοναδικό τρόπο Εμπειρία, Υπηρεσίες και Προϊόντα που βελτιώνουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα των πελατών μας.

Είναι άνθρωποι με γνώση, εξειδίκευση, πάθος και αγάπη για την τεχνολογία, τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση του πελάτη.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας